Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

Sencor SFN5040BL – Álló ventilátor

Cikkszám: SFN5040BL
EAN: 8590669092635

Ár: 39 990 Ft

Sencor SFN5040BL – Álló ventilátor

Karton csomagolása sérült!

12 hónap jótállás!

Utolsó darab!

Leírás

 • Ismerje meg a Sencor SFN 5040BL álló ventilátort. 90 W teljesítményével és 3×3 különböző sebességi fokozattal áll az Ön rendelkezésére a forró nyári napokon. A készülék 3 külön álló ventilátorral rendelkezik, melyek külön-külön vezérelhetők. A mindössze 90 mm ultra vékony kialakításának köszönhetően, helytakarékos nincs szüksége nagyobb térre. Működtetése történhet az érintőszenzoros vezérlő panel vagy a távirányító segítségével. Letisztult mégis modern megjelenést biztosít szinte bárhova könnyen beilleszkedik.Három sebesség, három független ventilátoron
  A készülék 3 külön álló ventilátorral rendelkezik, melyek külön-külön vezérelhetők. Választhat alacsony (LOW), közepes (NORMAL) vagy magas (HI) fordulatszámok közül. A következő indításkor visszaállítja az utoljára megadott beállításokat ezzel is hozzájárulva a felhasználóbarát működéshez.

  Éjszakai üzemmód, időzítő és automatikus oszcilláció
  A beépített érzékelőkkel több módot is beállíthat. A normál üzemmódon kívül, ami a beállított sebességen fut, vagy a natúr módban (alacsony, közepes és nagy sebességek automatikusan váltakoznak), az éjszakai üzemmód választására is van lehetősége. Ebben a módban a ventilátor 30 perc után fokozatosan csökkenti a sebességet. A TIMER gombnak köszönhetően választhat, hogy fél óra múlva vagy akár 7,5 órán belül kapcsoljon ki automatikusan a készülék. És végül, de nem utolsósorban fedezze fel, az úgynevezett automatikus 90 °-os oszcilláció funkciót, amit a SWING szenzorral együtt Ön határozhat meg, hogy milyen szögben és irányban mozogjon.

  Irányítsa kényelmesen és távolról
  A 21. században már valószínűleg nem fog meglepődni, ha azt mondjuk, hogy távolról irányíthatja a ventilátorát. De ne aggódjon, az összes érzékelő és szimbólum könnyen érthető. A Sencor hat egyszerű gombot és egy áttekinthető vezérlőpanelt épített a távvezérlőbe, ahol információt is kaphat az aktuális működési folyamatról. A maximális hatótáv hat méter.

  Remek megjelenésű és könnyen karbantartható
  Fő erőssége közé tartozik a modern fekete fényes „borítás” és mindenekelőtt a vékony kialakítás (mindössze 90 mm), így tényleg mindenhol elfér. Karbantartásmentes használat további előnyként írható fel.

  Biztonság mindenekelőtt

  A Sencor soha nem becsüli alá készülékeinek védelmi tulajdonságait, ami a ventilátorokra is vonatkozik. A forgó propellerektől egy erős egyben stabil kétoldalas fém rács gondoskodik a hosszabb üzemidő esetén pedig túlmelegedés elleni védelemmel fel lett szerelve. A szilárd alap maximális stabilitást biztosít még a legintenzívebb sebességnél is.

  Termék adatlapja
  Sencor SFN5040BL
  Típus Vezetékes
  Kialakítás Oszlop
  Teljesítmény 90 W
  Sebességfokozatok száma 3
  Oszcilláló mozgás
  Tömeg 4.4 kg